Over T.A.S.

Van 1994 tot ............

Op 1/9/1994 werd gestart met de éénmanszaak E.A.S. in Melle door Michael Steyaert. De opzet was het aanbieden van express leveringen en luchthavenvervoer. Een jaar later werd door Etienne Fierlefijn het bedrijf T.A.S. gestart als éénmanszaak met als doel het uitvoeren van express leveringen.

In 1996 werd besloten om beide bedrijven samen te brengen in een vennootschap onder de naam T.A.S. met het logo van E.A.S. en de focus te leggen op een totaaloplossing voor dringende transporten.

De zaakvoerders van de vennootschap waren Diane Baro, Etienne Fierlefijn en Michael Steyaert met als maatschappelijke zetel Drongen.

In 1999 bleek dat de locatie in de Bollewerkstraat te Drongen te klein was en een verhuis naar een groter pand met opslag in Drongen noodzakelijk werd.

Al snel werd duidelijk dat ook de locatie in de Mariakerksesteenweg niet voorzien was op onze groei. Wegens persoonlijke reden moesten we in deze periode afscheid nemen van Etienne Fierlefijn en werd de zaak vanaf 2002 verder geleid door moeder en zoon op de volgende locatie in de Beekstraat te Drongen.

In 2015 ging Diane Baro op pensioen na jarenlang de drijvende kracht te zijn geweest binnen het bedrijf. Michael Steyaert leidde het bedrijf verder naar de huidige uitbreiding en nieuwe locatie in de Varendrieskouter te Drongen.

Met de komst van Tibo Steyaert is nu ook de opvolging verzekerd voor de toekomst.

Wat ooit begon met 1 wagen is ondertussen uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met meer dan 50 voertuigen en 3 magazijnen.

EUROPEAN DELIVERIES

TAS staat voor een brede dienstverlening in Belgie, Europa en wereldwijd. Wij bezorgen UW product op de juiste plaats, in de kortst mogelijke tijd en dit aan een eerlijke prijs, conform aan alle wetgevingen.

Vraag nu je offerte aan